Здравейте! Login or register
Български
НачалоЖеланиПоръчка
Количка - 0,00 лв.

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Иновации

Show & Tell: Иновативна колекция на Swarovski Пролет - Лято 2017

Научете всичко за новите цветове и фигури, които са част от колекцията на Swarovski Пролет - Лято 2017. Демонстрирани са новите цветове графит и Жълт Опал в допълнение към новия Crystal Pearlescent White Pearl. Също така, можете да уете съвети за това, как да съчетаете различните цветова на кристалите в подходяща комбинация.


Show & Tell: Иновативна колекция на Swarovski Есен - Зима 2016-17

Тази колекция включва 2 красиви нови ефекта, разкошен нов перлен цвятизразителна Колекция Kaputt, често нови форми и много други. За есен / зима 2016-17, Swarovski е съчетан с Жан-Пол Готие, за да комбинирате свободно колекцията Kaputt, хипнотизиращия нов перлен цвят и кристална ефект Crystal Scarabaeus Green. Също така са включени в старта е разширяването на ефекта Crystal LightChrome да включва мъниста, висулки, chatons, и повече. Две нови топчести форми, триъгълен кристал за прешиване, както и новите BeCharmed висящи мъниста, които също са включени в този преглед на видеото.


Power of Shine: Иновативна колекция на Swarovski Есен - Зима 2016-17

Силата на иновациите Power of Shine (Силата да блестиш) изобразява блясъка на човешката изобретателност и творчество с четири вдъхновяващи дизайнерски посоки: предпазители на равенството (Класически), спасители на планетата (Романтични), откривателите на бъдещето (Прогресивни) и пазители на миналото (Блестящи).


[profiler]
Memory usage: real: 11272192, emalloc: 11017424
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem