Здравейте! Login or register
Български
НачалоЖеланиПоръчка
Количка - 0,00 лв.

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Франчайз

 Стани наш франчайз партньор

Благодарение на дългогодишния си опит и изпитаната формула за успех, франчайзът на Виа Стил продължава уверено своя глобален растеж.

Всяка фирма сключила договор с ВИА СТИЛ получава пълно ноу хау за обзавеждане, оборудване, брандиране и пълен достъп до всички продукти от трите запазени марки на ВИА СТИЛ.

Всеки нов франчайз партньор се възползва от опита и подкрепата на веригата Виа Стил, както преди откриването на обекта (обучение, дизайн на магазин, избор на място, поръчка на оборудване), така и след това (ръководство на работа, практическа подкрепа, услуги, проучване и развитие, непрекъснато обучение).

Франчайз моделът на ВИА СТИЛ е за всеки, който има желание да управлява собствен бизнес без да поема големи рискове. Предимството на този модел се базира на няколко фактора – достъп до силен бранд и качествени продукти.

Ниската първоначална инвестиция, нуждата от поддържане на малки помещения и персонал, както и липсата на изисквания за предишен опит в търговията на дребно, също правят модела успешен. Не случайно 60% от партньорите на ВИА СТИЛ притежават повече от един магазин.

fa fa-question-circle

 Какво трябва да направя?

Компанията ВИА СТИЛ ООД продължава да се развива и да набира нови партньори в цялата страна. Освен централните градски части и търговските комплекси, фокус на веригата са по-нетрадиционните места като метростанции, бензиностанции, хранителни магазини и хотели, а всеки, който желае да притежава успешен бизнес, може да започне с три  стъпки:

  1. Проявете първоначален интерес
  2. Пуснете мейл на viastil@gmail.com за допълнителна информация
  3. Свържете се с отдела за франчайз на 0896 102 453, 0898 690 520

Ние оказваме пълно съдействие на нашите франчайзополучатели при избора на локация, закупуване на оборудване, структуриране на дейностите, обучение на персонала, експресна доставка на всички наши продукти и т.н.

ВИА СТИЛ  споделя  опита с партньорите си за утвърждаването и развитието на марката в България.

Очакваме те да се присъединиш към ВИА СТИЛ -  най-големия  български производител на бижута с кристали Сваровски.

[profiler]
Memory usage: real: 11796480, emalloc: 11183624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem